Rouwarrangementen.

Het vervaardigen van rouwarrangementen heeft onze speciale aandacht. Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan overtuigd zijn dat wij rouwarrangementen leveren die absoluut bijdragen aan een waardig afscheid. Wij overleggen uitgebreid met u, zodat alle wensen stipt uitgevoerd zullen worden. Ter ondersteuning kunnen wij u vele voorbeelden tonen. Bedrukking van rouwlinten doen wij in eigen beheer, waarbij wij u kunnen adviseren in tekst-keuzes.

Uiteraard kunnen wij ook zorg dragen voor rouwarrangementen in de vorm van kistbekledingen, vazen met bloemen, strooibloemen, rouwcentrum- en kerkversieringen.

Wij ontvangen u bij voorkeur na een telefonisch gemaakte afspraak, zodat wij u in alle rust te woord kunnen staan.

Wij hebben diverse voorbeelden van arrangementen voor deze gelegenheden. Alle bloemstukken worden door ons gemaakt volgens uw wensen qua grootte, kleur, arrangement e.d.

Bij bestellen vernemen wij graag: bedrag en soort van de bestelling, naam en adresgegevens van de ontvanger, eventuele tekst voor op een kaartje en datum van aflevering.

Wij nemen altijd contact met u op (via email of telefoon) om u te bevestigen dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Zo kunt u altijd verzekerd zijn van een stipte uitvoering!

Voor dringende zaken mag u altijd contact opnemen met 06 – 233 251 30

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen